Pooler

Här nedanför kan du läsa om de olika tjänster vi erbjuder när du står inför ett poolprojekt. Du kanske redan har en pool eller spabad och behöver service eller reparation, då kan vi också hjälpa till.

Vi rekommenderar alltid att vi kommer på ett hembesök, det erbjuder vi gratis. På så sätt säkerställer vi kvalitet i leverans och planering av poolbygget.

Glasfiberpool

Glasfiberpool passar för den som vill ha en snabb installation och en rejäl pool med lång livslängd, lättskött och snygg finsh.
Vi kan erbjuda en mängd storlekar och modeller, enfärgade eller med läcker glittrig yta.

De leverantörer vi arbetar med är AVI Skymirror pools och Best pools.

Betongpool

Thermopool, också kallad betongpool, är perfekt för dig som vill bygga pool själv, eller om du vill att vi hjälper till, gör vi det enligt överenskommelse kring hur mycket support som önskas.

Thermopool byggs som lego och armeras vartefter den byggs ihop. Stommen i Thermopoolen ger poolen en otroligt bra isolering från både insidan och utsidan, så ingen extra isolering behövs.

Det går lätt att bygga poolen i en mängd olika storlekar och former. Du kan få en betongpool som passar just din smak. Med sin starka stomme i betong går det att bygga Thermopoolen både nedgrävd och ovan mark.

Installation & Service

Vi på Badvillan har flera års erfarenhet av pooler och spabad. Har ni några funderingar kring kompletteringar, förändringar eller service, är vi glada att kunna hjälpa till och supporta. Alla funderingar eller frågor kan vara både intressanta och utmanande. Kom gärna förbi eller slå en signal.